Sara Idani ger oss en emotionell ballad när hon här släpper singeln I love you from a distance. Till ett piano och snygga röstharmonier målar Sara upp en bräcklig berättelse om att sakna en nära vän, där avståndet i sig inte är i vägen för ens känslor för den andre.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Sara för bloggen:

”Jag skrev låten 2020 mitt under pandemin under en period då jag kände mig väldigt ensam och isolerad. Inspirationen kom från ett telefonsamtal med en vän som bodde i en annan stad och jag skrev låten för att bearbeta saknaden och längtan jag kände i det ögonblicket, därav textraden ”Hej, det är så skönt att höra din röst igen””.

Kanske kan I love you from a distance vara ett fint sällskap även för dig om du saknar någon du inte sett på länge?

Sara Idani

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011