Sara Idani ger oss en emotionell ballad när hon här släpper singeln I love you from a distance. Till ett piano och snygga röstharmonier målar Sara upp en bräcklig berättelse om att sakna en nära vän, där avståndet i sig inte är i vägen för ens känslor för den andre.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Sara för bloggen:

”Jag skrev låten 2020 mitt under pandemin under en period då jag kände mig väldigt ensam och isolerad. Inspirationen kom från ett telefonsamtal med en vän som bodde i en annan stad och jag skrev låten för att bearbeta saknaden och längtan jag kände i det ögonblicket, därav textraden ”Hej, det är så skönt att höra din röst igen””.

Kanske kan I love you from a distance vara ett fint sällskap även för dig om du saknar någon du inte sett på länge?

Sara Idani

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.