Duon Glashus är tillbaka med ny musik!
Låten inleds med sköna triphopbeats och dramatiska stråkar. Det doftar lite 90-tal över det hela, vilket jag uppskattar. Man förstår redan från inledningen att detta kommer att bli sådär Glashus-bra som man alltid vill att de ska vara.

Favoriter Apple Music

Nya singeln heter Flaky och är ett heartbreak-anthem över den där jobbiga jäveln som inte riktigt vet vad hen vill. Som är av ena stunden och på nästa. Det är som personen är schizofren eller bara jävligt jobbig.

Om bakgrunden till singeln berättar Iona Köhler Alvén:

Flaky handlar om att ha känslor för någon som tar en för givet. En sån där jävel som ställer in planer hit och dit och inte värderar ens tid och bara antar att man ska anpassa sig efter deras liv totalt. En sån jävel som lovar en massa saker som den inte kan hålla. Fyfan vad förvirrande det kan vara att dejta en sådan person. Ens självförtroende går i ca 1000 bitar. Flaky är en heartbreak anthem. Eller nä, mer en ”I’m calling you out on your bullshit”-anthem”

Glashus

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011