MOLN är en sprillans ny duo som består av Jonathan Johansson och David Lindvall. Med MOLN tolkar de två herrarna Karin Boyes diktsamling med samma namn. Först ut från dessa dikter är låten Det bästa vi har, som du kan lyssna på här nedan.

Nordiska Favoriter

Om projektet berättar Johansson för bloggen:

”Mitt i pandemin ringde Viktoria Dalborg från kompani Giraff, ett dans och cirkus-kompani, och frågade om jag ville skriva musik till en dansföreställning utifrån Karin Boyes poesi. Jag ringde David Lindvall, kompositör och producent och satte igång direkt. Den musik vi släpper nu, är ett nedkok av den föreställningen, 7 sånger. Folk, pop, house och konstmusik för dig som vill ha fortsatt kontakt med ditt inre barn.”

Just Det bästa vi har låter väldigt mycket Johansson måste jag säga. Det är lite svävande och drömliknande med magiska synthmelodier, som man bara njuter av med slutna ögon. Att musiken i sig är skapad till en dansföreställning kunde jag inte tro om jag bara hörde detta. Men det faktum att det är det, gör att jag vill uppleva denna musik i en teater också. Men först ser jag fram emot att uppleva de sju låtar som tillsammans bildar MOLN.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011