Angelina Pavanelli från Eskilstuna är tillbaka med sin småstadspop.
Nya singeln heter Värt att dö för? och är tagen från sångerskans kommande EP Lika Bra Vi.
Här bjuds vi på en medryckande och lite lekfull låt som byggts upp av varma synthar och sköna rytmer. Det blir en av de där låtarna som man fastnar för vid första lyssningen, det kan jag garantera.

Favoriter Apple Music

Värt att dö för? är en berättelse om att tvivla på den allmänna sägningen om att kärlek alltid är värd att satsa på och om känslan av att vara påväg in i någonting som verkar både större och mer krävande än vad du är villig att ge. Den beskriver hur det känns att vara svag och förälskad i någon och samtidigt ifrågasätta om kärlek verkligen kan vara värt att dö för, eller inte. 

Jag kontaktade Angelina över zoom för att reda ut om kärlek verkligen är värt att dö för?

Singeln Värt att dö för? hör du här nedan. Klicka igång omedelbart efter du sett intervjun.

Angelina Pavanelli

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.