NEW ENTMT, eller New Entertainment som det ska uttalas, är Stockholms senaste tillskott på musikhimlen. Bakom namnet hittar vi Tobias Bergholm, som under tre års tid satt ihop vad som kommer att bli en EP.

Popmuzik Lover

”Tre år kan tyckas vara en lång tid, men målet var aldrig att slutföra en EP, utan snarare att hitta ett sätt att konfrontera turbulensen i mitt liv under omvälvande period i livet. Låtarna hjälpte mig bearbeta och förstå hur jag egentligen mådde.”

Först ut från EP:n, som även den heter NEW ENTMT, är slowdisco-låten The way love burns (out). En skönt medryckande låt med läcker groovigt arrangemang av taktfasta trummor och gitarr som även kryddats med flöjt. Det är en frisk fläkt av 70-tals discofunk och dagens polerade produktion, ihopmixad till en soft och skön bris av pop. Helt klart en debut som får en att sukta efter mer. Tur att det som sagt blir en hel EP vad det lider.

NEW ENTMT

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.