Drea Jeann är en R&B-popartist från USA. Hon har släppt musik sedan 2019 och influenser till sin musik har Drea hittat i akter som Ariana Grande och Sara Bareilles.

Favoriter Apple Music

Nu är det dags för Drea att släppa singeln Mind over matter. En pianodriven låt som verkligen visar upp sångerskans starka och uttrycksfulla röst. Det är en låt som handlar om att äntligen släppa taget om en relation som helt enkelt inte funkat. Att stark och rakryggad gå vidare med sitt liv. Här blir det till en låt om mot, motståndskraft och egenmakt.

Det känns som en låt som många kan relatera till, för vi har väl alla varit i den där relationen där vi inte riktigt känner oss hemma. Där vi helt enkelt är starkare utan.

Du hör Mind over matter här i bloggen.

Drea Jeann

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.