Drea Jeann är en R&B-popartist från USA. Hon har släppt musik sedan 2019 och influenser till sin musik har Drea hittat i akter som Ariana Grande och Sara Bareilles.

POPMUZIK LOVER 2

Nu är det dags för Drea att släppa singeln Mind over matter. En pianodriven låt som verkligen visar upp sångerskans starka och uttrycksfulla röst. Det är en låt som handlar om att äntligen släppa taget om en relation som helt enkelt inte funkat. Att stark och rakryggad gå vidare med sitt liv. Här blir det till en låt om mot, motståndskraft och egenmakt.

Det känns som en låt som många kan relatera till, för vi har väl alla varit i den där relationen där vi inte riktigt känner oss hemma. Där vi helt enkelt är starkare utan.

Du hör Mind over matter här i bloggen.

Drea Jeann

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011