Den brittiska artisten Andro är här aktuell med Physical, som då blir andra singeln från artistens kommande EP Conflict och med en följer han upp singeln Natural som släpptes i fjol.

Apple Music

Physical bjuds vi på snygg R&B-pop i midtempo-takt med behaglig rytm och mjuk produktion som sedan förstärks av sångarens lena och uttrycksfulla röst.
Om bakgrunden till låten berättar Andro:

”Sången handlar om när mina föräldrar brukade slåss och hur det var att titta på och växa upp med det. Smärtan och trauman som det kan bära med sig in i vuxenlivet och hur det har format mig som person, lär mig hur man navigerar i mina egna platoniska och romantiska relationer och bli den som bryter cykler i min familj.

Den här låten är ett mycket sårbart ämne, som rör våld i hemmet och familjetrauma. Jag vill att det ska tala till alla men särskilt de som är av samma socioekonomiska demografi som jag.”

Physical är skriven av artisten tillsammans med Hannah Yadi samt producerad av Courage.

Följ Andro på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.