Den brittiska artisten Andro är här aktuell med Physical, som då blir andra singeln från artistens kommande EP Conflict och med en följer han upp singeln Natural som släpptes i fjol.

Popmuzik Lover

Physical bjuds vi på snygg R&B-pop i midtempo-takt med behaglig rytm och mjuk produktion som sedan förstärks av sångarens lena och uttrycksfulla röst.
Om bakgrunden till låten berättar Andro:

”Sången handlar om när mina föräldrar brukade slåss och hur det var att titta på och växa upp med det. Smärtan och trauman som det kan bära med sig in i vuxenlivet och hur det har format mig som person, lär mig hur man navigerar i mina egna platoniska och romantiska relationer och bli den som bryter cykler i min familj.

Den här låten är ett mycket sårbart ämne, som rör våld i hemmet och familjetrauma. Jag vill att det ska tala till alla men särskilt de som är av samma socioekonomiska demografi som jag.”

Physical är skriven av artisten tillsammans med Hannah Yadi samt producerad av Courage.

Följ Andro på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.