Till en avskalad ukulele skildrar Hanna Mel en ärlig berättelser om att övertänka situationer och få känslor för en person som enbart var tänkt att vara ett one night stand. Inledningsvis är låten atmosfärsik och bär på en något optimistisk känsla. Allteftersom vänder dock denna sinnesstämning och breder ut en mörk och mystisk produktion. R&B rytmer, attityd och djupbas skapar en storartad refräng med tydlig hook. Även fraseringen i Hannas röst skiftar från mjuk till mer aggressiv och hämndlysten. Alldeles lysande!

Favoriter Apple Music

“Denna låt handlar om att falla för personen man inte hade planerat att falla för. Det skulle ju bara vara ett casual hookup. Jag har så lätt att drömma mig bort till en värld där det blir vi, och tillslut tappar jag greppet om vad som är riktiga känslor och vad som bara händer i mitt huvud. Wtf this sucks är skriven som en konversation mellan mig och min hjärna. Såhär kan det låta när jag försöker reda ut situationen genom att övertänka, precis som jag alltid gör. Men det går sådär. Jag har fortfarande ingen aning om wtf det är som pågår.”

Hanna Mel

Ocensurerat och rytmiskt starkt är detta en omedelbar hit i mina öron. Hanna Mel som annars är ledsångare i det svenska popbandet Vibefabriken är långt ifrån sin svenska rötter och påminner snarare om bülow med musik platsar på världsscenen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.