Till en avskalad ukulele skildrar Hanna Mel en ärlig berättelser om att övertänka situationer och få känslor för en person som enbart var tänkt att vara ett one night stand. Inledningsvis är låten atmosfärsik och bär på en något optimistisk känsla. Allteftersom vänder dock denna sinnesstämning och breder ut en mörk och mystisk produktion. R&B rytmer, attityd och djupbas skapar en storartad refräng med tydlig hook. Även fraseringen i Hannas röst skiftar från mjuk till mer aggressiv och hämndlysten. Alldeles lysande!

Popmuzik Podcast

“Denna låt handlar om att falla för personen man inte hade planerat att falla för. Det skulle ju bara vara ett casual hookup. Jag har så lätt att drömma mig bort till en värld där det blir vi, och tillslut tappar jag greppet om vad som är riktiga känslor och vad som bara händer i mitt huvud. Wtf this sucks är skriven som en konversation mellan mig och min hjärna. Såhär kan det låta när jag försöker reda ut situationen genom att övertänka, precis som jag alltid gör. Men det går sådär. Jag har fortfarande ingen aning om wtf det är som pågår.”

Hanna Mel

Ocensurerat och rytmiskt starkt är detta en omedelbar hit i mina öron. Hanna Mel som annars är ledsångare i det svenska popbandet Vibefabriken är långt ifrån sin svenska rötter och påminner snarare om bülow med musik platsar på världsscenen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.