Daniel Arteaga sjunger om de gånger man är lyckligt kär, men av olika anledningar funkar det ändå inte. När den gemensamma vägen tagit slut och delar sig i två.

Svensk Pop Apple Music

Men med Vår sista dans vill Daniel heller inte fokusera på det tråkiga, utan låten handlar om att helt enkelt fira det vackra i det man haft. Att få avsluta det hela med en sista dans och önska varandra lycka till framåt. Väldigt fint budskap skulle jag säga.

Låten i sig är upplyftande och härligt medryckande. Den är fullt med energi i trummorna och tillsammans med gitarrerna tar den med oss ut på dansgolvet för den där sista dansen.
Det blir en låt att uppskatta tiden man har eller haft med någon och bara få dansa det hela i mål. I detta fallet blir det med ett leende på läpparna.

Daniel Arteaga

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011