Daniel Arteaga sjunger om de gånger man är lyckligt kär, men av olika anledningar funkar det ändå inte. När den gemensamma vägen tagit slut och delar sig i två.

Popmuzik Lover

Men med Vår sista dans vill Daniel heller inte fokusera på det tråkiga, utan låten handlar om att helt enkelt fira det vackra i det man haft. Att få avsluta det hela med en sista dans och önska varandra lycka till framåt. Väldigt fint budskap skulle jag säga.

Låten i sig är upplyftande och härligt medryckande. Den är fullt med energi i trummorna och tillsammans med gitarrerna tar den med oss ut på dansgolvet för den där sista dansen.
Det blir en låt att uppskatta tiden man har eller haft med någon och bara få dansa det hela i mål. I detta fallet blir det med ett leende på läpparna.

Daniel Arteaga

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.