När Nathan Dawe bjuder in Bebe Rexha på sång på singeln Heart still beating blir det inget annat än en given hit. Det blir deras första samarbete ihop och för Dawe följer låten upp 0800 HEAVEN som släpptes tillsammans med Joel Corry och Ella Henderson i somras.

Svensk Pop

Nya singeln har ju ett riktigt skönt driv i både bas och trummor, men också en überläcker synthslinga som jag gick igång på.

Om singeln berättar Nathan:

”Jag är så exalterad över att den här skivan ska släppas. Om någon har följt mina Stories nyligen kommer de att se att hela processen kom samman på ett riktigt organiskt sätt, och att arbeta med en superstjärna som Bebe var otroligt.”

Vad säger du? Är det en hit eller är det en hit?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.