När Nathan Dawe bjuder in Bebe Rexha på sång på singeln Heart still beating blir det inget annat än en given hit. Det blir deras första samarbete ihop och för Dawe följer låten upp 0800 HEAVEN som släpptes tillsammans med Joel Corry och Ella Henderson i somras.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln har ju ett riktigt skönt driv i både bas och trummor, men också en überläcker synthslinga som jag gick igång på.

Om singeln berättar Nathan:

”Jag är så exalterad över att den här skivan ska släppas. Om någon har följt mina Stories nyligen kommer de att se att hela processen kom samman på ett riktigt organiskt sätt, och att arbeta med en superstjärna som Bebe var otroligt.”

Vad säger du? Är det en hit eller är det en hit?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011