Den 18-åriga popartisten Ella Lockert från Norge är tillbaka med ännu en hit för våra spellistor. Whisper all my secrets heter låten och utgår från ett piano som sedan byggs på med synthar, gitarrer och trummor och blir sådär härligt pulserande.

Popmuzik Podcast

Whisper all my secrets sjunger Ella om att älska någon som man vet inte är bra för en. Där det bästa man kan göra är att avsluta det hela och gå vidare, men det är så svårt. En känsla många kan känna igen sig i och som Ella här verkligen omfamnar och gör till hitvänlig pop. Bravo, säger jag!

Förresten. Om du sett den norska tonårsserien VGS, så spelar Ella karaktären Hannah i den, samt att låten spelades i ett av avsnitten.

Ella Lockert

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011