Till mörka gitarrmelodier en tung basgång och taktfasta trummor bjuder Agnes Matsdotter in oss till sin gorepop, som är Agnes beskrivning av sin musik som drar åt mörk och smutsig pop. Det är läckert och lite schitzat när Agnes gör upp med den duktiga flickan i sig i form av singeln SAJK. Det kanske bara är jag, men jag fick skön Harley Quinn-vibb på detta när Agnes låter sitt rätta jag komma fram.

Popmuzik Lover

Låten är härligt medryckande med en läcker basgång och snärtiga trummor, något som ger lite av en punkig attityd över låten. För produktionen står Kenny Lundström och Simon Paldanius.
Jag skulle säga att det absolut känns som att sångerskan hittat helt rätt i sitt nya jag och sin musikstil.

Jag fångade Agnes på språng för en intervju för Popmuzik TV där hon berättar mer om låten och sin nya stil.

Agnes Matsdotter

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.