Till ett tungt R&B-beat och modern produktion släpper Nadine Randle loss singeln K9 (Wide Awake). En låt som är lika given på dansgolvet som i spellistan. Om du älskar kaxig pop av starka kvinnor, ja då har du kommit helt rätt.
Extra plus för inledande textraden ”Oops… I did it again”, som får ses som en snygg homage till popdrottningen Britney.

Favoriter Apple Music

K9 (Wide Awake) är skriven av sångerskan tillsammans med Tove Qvick och Jon Daly Skoog, som även är den som producerat låten. Med singeln följer Nadine upp singeln Waterfalls som släpptes tidigare i höstas.

Nadine Randle

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011