Men vad skönt detta var!
HENRIKES är äntligen tillbaka och släpper singeln Night train. Det är kärlek redan under den synthiga inledningen skulle jag säga.

DOLBY ATMOS

Låten i sig har en drömliknande och samtidigt skön puls, där takten ger just en känslan av att åka tåg genom natten. Grymt snyggt! Sedan blir ju inte saken sämre med Josefin Henriques starka popröst som håller oss sällskap under resan.

Om singeln berättar Josefin för bloggen:

Night train är en ögonblicksbild av någonting som eventuellt är på väg att gå sönder. Den apokalyptiska texten omges av en invaggande synthwave blandad med elektronisk scandipop, vilket sammantaget målar upp en skimrande scen av gränsen mellan natt och gryning.”

Night train är första smakprovet från den kommande EP:n Out of the Blue som behandlar teman om depression, attraktion och separation.

Jag kopplade upp med med Josefin över Zoom där hon berättade mer om låten och arbetet med kommande EP:n. Du ser intervjun via Popmuzik TV.

Singeln Night train hittar du här nedan:

Följ HENRIKES:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011