Men vad skönt detta var!
HENRIKES är äntligen tillbaka och släpper singeln Night train. Det är kärlek redan under den synthiga inledningen skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Låten i sig har en drömliknande och samtidigt skön puls, där takten ger just en känslan av att åka tåg genom natten. Grymt snyggt! Sedan blir ju inte saken sämre med Josefin Henriques starka popröst som håller oss sällskap under resan.

Om singeln berättar Josefin för bloggen:

Night train är en ögonblicksbild av någonting som eventuellt är på väg att gå sönder. Den apokalyptiska texten omges av en invaggande synthwave blandad med elektronisk scandipop, vilket sammantaget målar upp en skimrande scen av gränsen mellan natt och gryning.”

Night train är första smakprovet från den kommande EP:n Out of the Blue som behandlar teman om depression, attraktion och separation.

Jag kopplade upp med med Josefin över Zoom där hon berättade mer om låten och arbetet med kommande EP:n. Du ser intervjun via Popmuzik TV.

Singeln Night train hittar du här nedan:

Följ HENRIKES:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.