Det var 2021 som Mathias Engwall och hans llawgne släppte debutalbumet Nevereveries.
Nu är det dags att följa upp det med albumet Microdosing Heavy Poetry. Första ut från det albumet är den melodiska shoegaze-singeln Chrysanthemum Rock, som handlar om vilken att göra saker som inte leder någonstans. Att bara stanna upp och få vara en stund, utan att känna krav och måsten.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är en ljudvägg av malande gitarrer och taktfasta trummor som bygger upp en melodisk låt som har den där skönt medryckande känslan. Man kan säga att llawgne sätter ribban högt inför kommande albumet.

Huvudtemat för det kommande albumet är personlig nedveckling, utbrändhet, depression och ett par kängor eller två till kaptialismen. Visst känns det som att Chrysanthemum Rock sätter tonen för temat?

llawgne

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011