Den alternativa indierockduon Baula från Göteborg, som består av Karolina Thunberg och Ísak Ásgeirsson, jobbar sakta men säkert mot ditt kommande debutalbum Heavy Heart, No Tears som släpps den 26:e April. Efter singlarna Parasite och Mercury in retrograde är det nu dags för singel nummer tre: Santa Fe.

POPMUZIK LOVER 2

Det är inte direkt solen som möter oss denna gång, trots att just staden i New Mexico gett namnet åt låten. Men möjligen hettan som skapas av distade gitarrer med en amerikansk western-touch som bygger upp låten. Det är energi och samtidigt mörker som omsveper oss när Baula sjunger om den smärtsamma insikten att man själv har varit en stor bidragande faktor till sitt förfall.
Här frågar sig bandet om det är möjligt att reparera sig när man gång på gång gått itu eller är skadan permanent?

Det är möjligen så att Santa Fe inte är staden man besöker för värmen. Det är helt enkelt staden där förhållanden kommer för att dö.

Om du ser fram emot att höra mer från och om Baula så tycker jag du ska bokmärka bloggen samt aktivera webbnotiser. Det är ett perfekt sätt att påminnas om att besöka Popmuzik dagligen så du inte missar alla grymma låtar och artister som lyfts fram.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011