Ibland kommer de där låtarna där refrängen verkligen välter en. Det var i alla fall känslan jag fick när Felin släppte singeln Worst regret. Med sin mix av pop och rock kunde man tro att det skulle bli en ”vanlig” pop-punklåt i inledningen. Du vet, gitarrer, attityd och taktfasta trummor.
Men när vi når refrängen är det 100% energi och en sjuhelvetes stark melodi. Där exploderar låten i ett fyrverkeri av popmelodier och gör’snyggt arrangemang. Jag blev helt lycklig av detta.

Popmuzik Podcast

Om Worst regnet säger Felin.

Worst regret handlar om processen att komma över någon. Det känns skit, samtidigt som du vet att den här personen var helt fel för dig. Du är arg på hen för att hen krossade ditt hjärta, men främst är du arg på dig själv för att du lät personen krossa ditt hjärta. Egentligen visste du innerst inne från början hur det skulle sluta.

Jag skrev faktiskt texten i verserna när jag var ung och heartbroken över en kille i LA för 12 år sedan. Den låten var dock helt annorlunda, och även om den låten aldrig kom ut, älskade jag fortfarande texten och har burit med mig den och jag är glad att den fick nytt liv nu i Worst regret”.

För min del är Worst regret 100% energi komprimerad ner till tre minuter pop-perfektion. Grym!

Felin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011