Vi vänder blicken mot Göteborg, där vi hittar indierockbandet The Resonance. Med drag av Broder Daniel och tidiga Kent levererar denna sextett bra melodisk indierock när de här släpper singeln Desolation. Det är medryckande med att bra driv i arrangemanget, samtidigt som sångaren Jerker Ersare berättar historien om en relation som inte går att leva i, men heller inte leva utan.

Favoriter Apple Music

Singeln Desolation följer upp Aldrig verklig som släpptes i fjol och följs sedan av en hel EP, som släpps senare i år. Vi har med andra ord mer musik från bandet att se fram emot.

The Resonance

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.