Paloma Faith ger oss med singeln How you leave a man första smakprovet från kommande albumet The Glorification of Sadness. I låten berättar sångerskan hur man gör för att lämna sin man och lämna ett destruktivt och manipulativt förhållande. Att temat är hämtad från sångerskans personliga liv är inte så konstigt. I fjol skilde hon sig med sin man Leyman Lahcine. Albumet i sig blir såldes en kronologisk berättelse om ett förhållande som kraschar och vad man gör när ens barn är inblandade.

Följ på Apple Music

I videon till How you leave a man kan vi se sångerskan körandes i en bil genom natten. Ibland vid ratten, ibland stående i den nedcabbade bilen. I slutet får vi dock en liten överraskning som sätter perspektiv till låten…

Albumet The Glorification of Sadness släpps den 16:e Februari.

Paloma Faith

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.