Pojkar gråter inte! En djupt inpräntad stereotyp som hemsökt pojkars sinnen i generationer. Men det är en gång för alla dags att begrava detta stigma och äntra nutiden. Pojkar ska gråta och visa känslor! Ocean Tisdall är den alternativa pop-artisten från Dublin som genom sin musik vill göra skillnad. Något han gör tydligt på debut-EPn Boys Don’t Cry.

Favoriter Apple Music

Titelspåret Boys don’t cry ger oss en introspektiv låt som reflekterar över allt en kille borde vara (i allmänhetens ögon). Sprängfullt med känslor, läckra vokaler och hookiga melodier är låten en omedelbar bop! Sångarens röst är mjuk och ömsint vilket kontrasteras perfekt mot den pulserande produktionen. Såhär säger han själv om släppet;

Boys don’t cry handlar om hur samhället ser på män när det kommer till kroppsuppfattning och mental hälsa. Jag märkte det först och när jag gick igenom min egen ätstörning. Jag har alltid varit riktigt bra på att prata om mina känslor men med det här ämnet kändes det bara så jobbigt, och det konstigaste var att jag inte kunde prata om vad jag gick igenom för någon. Men så fort jag satte mig i studion för att skriva om känslorna flög de bara ur mig ned på pappret. Att kunna se de andra männen i studion, som min co writer & producenter, börja relatera och diskutera sina egna erfarenheter fick mig verkligen att inser att många män går igenom det här men vi öppnar oss helt enkelt inte.”

Ocean Tisdall
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.