Pojkar gråter inte! En djupt inpräntad stereotyp som hemsökt pojkars sinnen i generationer. Men det är en gång för alla dags att begrava detta stigma och äntra nutiden. Pojkar ska gråta och visa känslor! Ocean Tisdall är den alternativa pop-artisten från Dublin som genom sin musik vill göra skillnad. Något han gör tydligt på debut-EPn Boys Don’t Cry.

Dolby Atmos

Titelspåret Boys don’t cry ger oss en introspektiv låt som reflekterar över allt en kille borde vara (i allmänhetens ögon). Sprängfullt med känslor, läckra vokaler och hookiga melodier är låten en omedelbar bop! Sångarens röst är mjuk och ömsint vilket kontrasteras perfekt mot den pulserande produktionen. Såhär säger han själv om släppet;

Boys don’t cry handlar om hur samhället ser på män när det kommer till kroppsuppfattning och mental hälsa. Jag märkte det först och när jag gick igenom min egen ätstörning. Jag har alltid varit riktigt bra på att prata om mina känslor men med det här ämnet kändes det bara så jobbigt, och det konstigaste var att jag inte kunde prata om vad jag gick igenom för någon. Men så fort jag satte mig i studion för att skriva om känslorna flög de bara ur mig ned på pappret. Att kunna se de andra männen i studion, som min co writer & producenter, börja relatera och diskutera sina egna erfarenheter fick mig verkligen att inser att många män går igenom det här men vi öppnar oss helt enkelt inte.”

Ocean Tisdall
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.