Alt-popartisten Vara imponerar på med oss med nya singeln Paranoia. En låt där artisten får visa upp en sårbar och mer intim sida. Här sjunger Vara om depression och mental ohälsa. Ett viktigt ämne att belysa för många, speciellt när man som Vara ständigt är i rampljuset via sociala medier.

Popmuzik Lover Patreon

Produktionen är rytmisk där tunga beats och läcker melodi bygger upp Paranoia. Det känns som låten både har attityd samtidigt som det vilar ett vemod över det, vilket jag gillade.
Singeln är skriven av Vara och artisten har hittat inspiration för musiken från akter som Lana Del Rey, MARINA och Billie Eilish för att nämna några.

Just nu jobbar Vara mot ett helt album och Paranoia är en spännande och stark del i den resan.

Följ Vara på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011