Alt-popartisten Vara imponerar på med oss med nya singeln Paranoia. En låt där artisten får visa upp en sårbar och mer intim sida. Här sjunger Vara om depression och mental ohälsa. Ett viktigt ämne att belysa för många, speciellt när man som Vara ständigt är i rampljuset via sociala medier.

Favoriter Apple Music

Produktionen är rytmisk där tunga beats och läcker melodi bygger upp Paranoia. Det känns som låten både har attityd samtidigt som det vilar ett vemod över det, vilket jag gillade.
Singeln är skriven av Vara och artisten har hittat inspiration för musiken från akter som Lana Del Rey, MARINA och Billie Eilish för att nämna några.

Just nu jobbar Vara mot ett helt album och Paranoia är en spännande och stark del i den resan.

Följ Vara på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.