Trion PNAU från Australien samarbetar med självaste Troye Sivan för att ge oss klubbhiten You know what I need.

Popmuzik Lover Patreon

Lekfull produktion och sköna beats mixas med Troyes sång och melodin gör ju låten till en given sommarhit (i Australien, vinterhit här) och lär bli lika mycket spelad som PNAUs remix på Cold heart med Elton John och Dua Lipa från i fjol.

Nick Littlemore i PNAU berättar för oss:

”Att jobba med Troye igen har varit fantastiskt! När vi skrev den här låten hade vi ingen aning om att vi skulle ha så tur att ha Troye Sivan som sångare och tar med sin otyglade kreativitet till PNAU-världen.”

Troye tillägger:

”Jag är så glad att den här låten kommer ut precis innan den australiensiska sommaren – det låter som en strandfestival för mig och jag är glad över att den nu är släppt!”

Den polske kreatören MELT har skapat den läckra videon där vi ser Troye i AI-form och vi bjuds på något som skulle kunna likna en behaglig psykedelisk tripp…

Följ PNAU på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011