Från första stund håller den suggestiva rytmen i ATTENTION mig i ett tajt grepp. Tankarna går till internationell stjärna som Travis Scott och Swae Lee. Därför blir jag både förvånad och stolt över att upphovsmannen bakom ATTENTION är en svensk förmåga. Muntie är ett helt nytt namn för mig men den här snart album-debuterande talangen kommer bli vår nästa stora stjärna inom Rap/R&B, kom ihåg vart ni hörde det först!

Följ på Apple Music

Men knivskarpa vokaler och rytmiskt lekfulla melodier är det aktuella släppet en solklar hit som passar den internationella popmarknaden. Förutom den självklara refrängen är frasen ”tippy toes” en otroligt läcker hook med sin stegrande tonskala. Artisten har även den goda smaken att visa oss sina rap-skills och väver in dynamiska fraser som skapar en krispig textur till den mjuka top-linen.

Som klippt och skuret för klubben och radiokanaler världen över imponerar ATTENTION stor på mig och lovar gott inför det kommande debutalbummet OUR BURNING BUTTERFLIES.

Muntie

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011