Johnny Orlando ger oss den emotionella singeln A man like me från hans musikprojekt The Ride, som med denna singel är uppe i del två. Låten i sig är en fin pianoballad med sjukt snygg refräng om att avsluta en relation och tankarna kring det. Att inte vara kapabel att älska och problemet med att vara just en man som Johnny.

POPMUZIK LOVER 2

Johnny berättar på sin Instagram:

”Jag hade aldrig skrivit om något som jag aktivt gick igenom, och processen hjälpte mig verkligen att se saker tydligt och rationalisera denna upplevelse som tidigare var en av mina största rädslor. Att bli kär garanterar nästan hjärtesorg, men det verkar aldrig stoppa någon av oss.
När de tre stadierna av helande började visa sig, visste vi alla att det egentligen bara fanns ett sätt att berätta historien.”

I musikvideon till A man like me ser vi Johnny bli tatuerad i ett garage, medan han sjunger låten för oss.

Johnny Orlando

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011