Med ett pulserande beat inleder Bella Winth sin senaste singel Sabbat allt (spola tillbaka). Resultatet är skönt medryckande medan Bella Winth sjunger om en relation som gått i kras men om känslorna som består och sångerskan undrar om de helt enkelt kan spola tillbaka till tiden de var lyckliga.

Nordiska Favoriter

Det är något lekfullt med känslan i låten som blandas med vemodet i sången och texten. På det viset blir det något som jag uppskattade och som alltid när det gäller Bella Winth blir det både ögonblicklig pop och hitig känsla. Som en bra låt ska vara med andra ord.

Jag kopplade upp mig med Bella Winth via Popmuzik TV där hon berättar mer om låten och samarbetet med sin producent och medlåtskrivare Gustav Blomberg.

Bella Winth

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011