Gitarren leder oss in till Tiger Suits indieballade Cancel. Det är emotionellt och tilltalande. Nästan som en mjuk smekning. Kanske just att arrangemanget användes av sångaren Victor Bergström som godnattsång.

Dolby Atmos

”Låten började med gitarrplocket som jag spelade som en godnattsång för två vänner som var hos mig på efterfest. De somnade in så pass fridfullt att jag tänkte att jag måste ta tillvara på melodien. Sen flöt det på ganska fort tills dess att jag hade ett utkast som vi kunde börja repa med bandet.”

Victor Bergström

Cancel handlar om att kärlek kan ge en någon sorts destruktivt tunnelseende så att en beter sig som en narkoman och bara vill skita i allt. 
Känner du igen det när du varit kär?

Tiger Suit är ett nystartat band från Göteborg som du kunde läsa en intervju med i bloggen när de släppt debutsingeln I won’t. Nu är de även aktuella med albumet Mighty Bin, samt gratisspelning på Chihuahua på Ringön i Göteborg.

Tiger Suit

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.