Simon Russell är en singer-songwriter med rötter i både Storbritannien och Sverige. Han är född och uppvuxen i Härnösand, men just nu har han landat här i Göteborg.

Svensk Pop Apple Music

Med inspiration från akter som Phoebe Bridgers, Matt Corby, Justin Vernon och Hozier, levererar Simon genuint berättande som verkligen ger sitt uttryck i debutsingeln Moon eyes. En låt som handlar om tid och rum. Om hur ofta vi låter tiden springa ifrån oss och om hur den är svår att fånga.

Med sin kraftfulla och känslosamma röst fastnar man för Simons berättande och samtidigt för arrangemanget som andas både en vackert behaglig känsla men också stor dynamik, som passar riktigt fint tillsammans med Simons röst.

Moon eyes är första smakprovet från Simon som släpper sin debut-EP Art By You den 17:e November.

Simon Russell

Vad tyckte du?
+1
15
+1
28
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011