Foto: Lars Evanger

Det var 2020 som ST.NIKLAS släppte sin andra EP Your Imperfections Make Me Even More Obsessed With You. Sedan succén han hade med förra EP:n har han skrivit otaliga låtar som han har kasserat, samtidigt som han tagit sig tid att sätta ihop en ny release med det bästa från dessa tre år. Han har även hunnit med att vara låtskrivare för flera andra artister, bland annat på Tomine Harkets Breathing better.

Popmuzik Lover

Sedan i somras har den norske artisten börjat släppa ut dessa nya låtar. Två har det blivit än så länge: Comfy och No one else. Med singeln A heart of doubt får vi tredje nya låten för året och med den också första singelomslaget där artisten själv visar upp sig. Visst, blommor är fina (som han haft på senaste omslagen), men Niklas Nesset själv är nog finare, så det var trevligt att han valde att synas.

Låten handlar om oförmågan att visa känslor och de konsekvenser det kan få. Allt producerat till en skönt medryckande poplåt som sakta växer upp från den mer emotionella inledningen. Det blir en pulserade takt som löper genom låten och som passar fint till sångarens mjuka röst.
Niklas utvecklar:

”Jag har alltid haft svårt att prata om känslor, och det har flera gånger skapat distans mellan mig och omgivningen. A heart of doubt handlar just om detta, men är skrivet utifrån ett perspektiv där viljan att bli förstådd och accepterad är så stark att den så småningom leder till destruktiva handlingar.”

ST.NIKLAS

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.