Detta var spännande.
Silhouetted Horizons tar oss till ett elektroniskt ljudlandskap med singeln Overtone. Här är det lekfulla beats och sköna synthslingor som bygger upp den dansanta produktionen. Jag tycke personligen att det blev väldigt läckert och lite filmiskt. Framförallt var det kul att höra något som stack ut mer i den elektroniska musiken. Det är inte så ofta man känner det längre.

Svensk Pop Apple Music

Om Overtone berättar Benjamin Hurd, som är mannen bakom Silhouetted Horizons:

”Jag försökte dra nytta av alla mina influenser, gamla och nya, när jag skrev Overtone.
Det finns en avsiktligt (ny) retroelektronikkänsla som verkligen tar från banbrytande artister som The Chemical Brothers, Underworld, Orbital eller Leftfield men inramad i samma typ av omformning som du hör i mycket av framtidens garage och basmusiknostalgi som pågår just nu.”

Silhouetted Horizons

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011