Detta var spännande.
Silhouetted Horizons tar oss till ett elektroniskt ljudlandskap med singeln Overtone. Här är det lekfulla beats och sköna synthslingor som bygger upp den dansanta produktionen. Jag tycke personligen att det blev väldigt läckert och lite filmiskt. Framförallt var det kul att höra något som stack ut mer i den elektroniska musiken. Det är inte så ofta man känner det längre.

Popmuzik Podcast

Om Overtone berättar Benjamin Hurd, som är mannen bakom Silhouetted Horizons:

”Jag försökte dra nytta av alla mina influenser, gamla och nya, när jag skrev Overtone.
Det finns en avsiktligt (ny) retroelektronikkänsla som verkligen tar från banbrytande artister som The Chemical Brothers, Underworld, Orbital eller Leftfield men inramad i samma typ av omformning som du hör i mycket av framtidens garage och basmusiknostalgi som pågår just nu.”

Silhouetted Horizons

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.