Sköna färgade ackord och funkiga basgångar. Så låter det när Cumulus tar med oss på ett mysigt indiepop-äventyr i singeln Risky business feeling. Singeln markerar den sista innan albumet Something Brighter som släpps nu på fredag den 21 oktober. Med tanke på den medryckande känslan i aktuella släppet är jag supertaggad på fullängdaren.

Popmuzik Lover Patreon

Risky business feeling är skriven som en instruktion i hur man ska bete sig för att finna lyckan i livet. Cumulus uppmanar till fuldans, glädje och en tillfällig tillflyktsort i den allt så komplicerade vardagen.

Bakom artistprojektet finner vi Alexandra Lockhart vars musikalitet har lett till vinst av flertalet priser. Musik sysslar hon dock inte med för prisernas skull utan sångaren villl dela med sig av lärdomar i livet i hopp om att lyssnarna kan känna igen sig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011