Sköna färgade ackord och funkiga basgångar. Så låter det när Cumulus tar med oss på ett mysigt indiepop-äventyr i singeln Risky business feeling. Singeln markerar den sista innan albumet Something Brighter som släpps nu på fredag den 21 oktober. Med tanke på den medryckande känslan i aktuella släppet är jag supertaggad på fullängdaren.

Favoriter Apple Music

Risky business feeling är skriven som en instruktion i hur man ska bete sig för att finna lyckan i livet. Cumulus uppmanar till fuldans, glädje och en tillfällig tillflyktsort i den allt så komplicerade vardagen.

Bakom artistprojektet finner vi Alexandra Lockhart vars musikalitet har lett till vinst av flertalet priser. Musik sysslar hon dock inte med för prisernas skull utan sångaren villl dela med sig av lärdomar i livet i hopp om att lyssnarna kan känna igen sig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.