Trallvänligt och popigt med rätt mängd R&B. Så låter det när Kia Rose ger oss den oemotståndliga singeln Drugs and candy. Bara 21-år gammal äger denna artist hela sitt uttryck och skriver, producerar, sjunger samt spelar instrument på sina låtar. Kia kommer från en bakgrund i jazz och skapar därigenom en unik ljudbild när hon för samman detta med sin moderna pop. Förra året kom debutalbumet Phases och nu förbereder artisten för nästa fas i sin karriär.

Popmuzik Lover

Aktuella singeln föddes ur en önskan om att skriva en låt med titeln Drugs and candy. Sagt och gjort skrevs text och melodi på en timme tillsammans med vännerna Kayla Diamond och NOA.

”Det är mitt jobb som musiker att låta alla som lyssnar på min musik må bättre. Det har varit för mycket sorg i världen på sistone … så om jag kan göra någons dag lite ljusare genom att påminna dem om deras sorglösa dagar betyder det att världen kan le åtminstone några minuter.”

Kia Rose
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.