De är bandet vars namn inspirerats av Roy Anderssons film En Kärlekshistoria.
Swedish Love Story ger oss drömliknande psykedelisk pop med nya singeln Thank you. En låt som är tagen från kommande EP:n Milky’s Ghost Ship Choir.

Skicka in din musik

Arrangemanget på nya låten byggs upp av sköna gitarrer och mjuka trummor tillsammans med Frej Jönssons röst. Man slungas liksom tillbaka till 70-atlet och den mer melodiska stilen som fanns då. Låten är en hyllning till de personer, varelser, miljöer eller passioner som skiner upp tillvaron samt ger en mod att stå i ljuset och acceptera livets brister för att också kunna uppleva de mest vibrerande färgerna.

Om arbetet med singeln berättar Frej för bloggen:

“Efter en lång inspelningsdag för kommande EP levde vi i glädjerus och fick för oss att spela in grunden till en ny låt innan allt var nedriggat. Vi ville höra hur den lät inspelad för att jobba vidare med den till ett senare släpp. Resultatet blev Thank you som är den första låten vi släpper som skapades ur ett jam i replokalen.”

För att knyta ihop säcken till Andersson, så är den kommande musikvideon till Thank you inspirerad av just En Kärlekshistoria.

Swedish Love Story

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011