De är bandet vars namn inspirerats av Roy Anderssons film En Kärlekshistoria.
Swedish Love Story ger oss drömliknande psykedelisk pop med nya singeln Thank you. En låt som är tagen från kommande EP:n Milky’s Ghost Ship Choir.

Dolby Atmos

Arrangemanget på nya låten byggs upp av sköna gitarrer och mjuka trummor tillsammans med Frej Jönssons röst. Man slungas liksom tillbaka till 70-atlet och den mer melodiska stilen som fanns då. Låten är en hyllning till de personer, varelser, miljöer eller passioner som skiner upp tillvaron samt ger en mod att stå i ljuset och acceptera livets brister för att också kunna uppleva de mest vibrerande färgerna.

Om arbetet med singeln berättar Frej för bloggen:

“Efter en lång inspelningsdag för kommande EP levde vi i glädjerus och fick för oss att spela in grunden till en ny låt innan allt var nedriggat. Vi ville höra hur den lät inspelad för att jobba vidare med den till ett senare släpp. Resultatet blev Thank you som är den första låten vi släpper som skapades ur ett jam i replokalen.”

För att knyta ihop säcken till Andersson, så är den kommande musikvideon till Thank you inspirerad av just En Kärlekshistoria.

Swedish Love Story

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.