Som stort Queen-fan blev jag lite tårögd idag när vi fick singeln Face it alone, den första ”nya” låt med Freddie Mercury på sång sedan vi fick tre tidigare outgivna inspelningar med sångaren på samlingen Queen Forever, som släpptes 2014.

Favoriter Apple Music

Låten i sig spelades in i samband med låtarna till The Miracle från 1989 och har sedan dess legat i arkiven tills man nu gått igenom all material inför kommande specielutgåvan av albumet som släpps den 18:e November.

Roger Tayler i bandet beskrev låten som “en liten juvel från Freddie som vi hade glömt bort lite grann, men där var den och den är fantastisk”.

Resultatet är definitivt vemodigt och med en viss svärta över sig, samtidigt som man blir väldigt tagen av Freddies otroligt dynamiska röst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.