Kaxigt och lekfullt blir det när Bella Winth här är aktuell med singeln Parodi. En låt där hon beskriver en väns pojkvän med ett ord och är den där stöttande väninnan varje person behöver. Älskar hur rak och ärlig texten är. Att produktionen sedan är härligt medryckande och tydlig hit gör ju inte saken sämre.

Följ på Apple Music

Bella Winth kommer urpsrungligen från Kristianstad men bor numera i Stockholm och hon fick en stor hit med singeln Fucking jävla underbar i våras. Senare i vinter, närmare bestämt den 17:e Februari, släpper Bella en hel EP som hon gjort tillsammans med producenten Alex Shield.

Men just nu tycker jag du skruvar upp volymen på dina hörlurar och dansar loss till denna kaxiga hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011