Kaxigt och lekfullt blir det när Bella Winth här är aktuell med singeln Parodi. En låt där hon beskriver en väns pojkvän med ett ord och är den där stöttande väninnan varje person behöver. Älskar hur rak och ärlig texten är. Att produktionen sedan är härligt medryckande och tydlig hit gör ju inte saken sämre.

Popmuzik Lover

Bella Winth kommer urpsrungligen från Kristianstad men bor numera i Stockholm och hon fick en stor hit med singeln Fucking jävla underbar i våras. Senare i vinter, närmare bestämt den 17:e Februari, släpper Bella en hel EP som hon gjort tillsammans med producenten Alex Shield.

Men just nu tycker jag du skruvar upp volymen på dina hörlurar och dansar loss till denna kaxiga hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.