Man hör redan på de inledande stråkarna, som snyggt lånats från låten He don’t really love you – Take 1 av Sound Experience, att detta kommer att bli magiskt. Och det blir det.
Men det blir det ju som oftast när Augustine är inblandad.

Nordiska Favoriter

Enter en liten stund kommer Augustines varma röst in över arrangemanget och Woman blir en elegant discosoftande poplåt som verkligen imponerar. Det är som ett soundtrack till franska rivieran, där man stiger ur eleganta bilar i vit smoking och njuter av Champagne tillsammans med livets goda.

Om singeln berättar Augustine:

Woman är startskottet för albumet och handlar om en önskan att kunna hjälpa någon som är så viktig för en. Den personen som är ljuset i allt det mörka, för någon som stått still väldigt länge. Hon som väckt något till liv inom en och fått allt att börja röra på sig.”

Den 3:e November släpper Augustine albumet Youth And Why It Ends, som sedan tar sångaren från Jörlanda i Stenungsunds kommun ut på en turné runt Norden.

Augustine

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.