Brukar du vända ut och in på dig själv för att vara andra till lags? Kanske rentutav göra det för någon annans vinning?
Det är något som Filip Bele känner att han gör på senaste singel People pleaser. En låt som känns träffande i text när Filip beskriver något som många konflikträdda kanske gör.

Popmuzik Lover

Låten inleds ganska avskalat. Filips röst hörs över en gitarr innan arrangemanget byggs på med slagverk och elektroniska instrument. Melodierna och känslan i låten blir allt större, och Filips röst än mer uttrycksfull. Snyggt!

Med People pleaser följer Filip upp Växa klart från i våras och ger oss andra singeln från kommande EP:n. Den nya singeln är skriven och producerad av sångaren tillsammans med Josefin Söderqvist och Oliver Krieg.

Filip Bele

Vad tyckte du?
+1
1
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.