Pulserande rytmer för oss in i Keelan X nya singel Fever. Med inspiration från 80-talet levererar artisten en lyxig ljudbild med mjuka syntar, programmerade trummor och en trollbindande top-line. Extra förtjust är jag i den stadig baslinje som håller tempot rakt igenom lyssningen. Låten tar vid där sångarens förra singel These days slutade. 

Följ på Apple Music

”Ljudmässigt var jag ute efter ett sensuellt, medryckande ljud för att fånga känslan av åtrå. Jag ville också att låten skulle ha lite lågmäld disco-känsla i refrängen. I mitt huvud såg jag det som den typ av låt en DJ skulle spela på en klubb där du skulle vilja gå upp och dansa, antingen själv i din egen lilla värld eller med någon.”

Keelan X

Efter en lång tid som medlem i irländska bandet The Marigolds hade Keelan tappa stinget för musikindustrin. Men under pandemin återfann han sin kreativitet och startade projektet Keelan X. Mycket nöje av artistens tredje singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.