För den som har TikTok så är Vendela troligen ett namn som du stött på. Där har artistens covers har över 150.000 visningar. Till det har Vendela även skrivit en del låtar till andra artister samt varit gästsångerska till bland annat Nova Myhrman och JHN.

POPMUZIK LOVER 2

Men nu är det dags för henne att satsa på sig själv och släppa singeln You don’t even try. Här bjuds vi på en emotionell popballad med en ärlig text som många kan relatera till. Det är vackert arrangerat med ett avskalat piano som sedan får lyftas fram av sångerskans mjuka röst.

”Har man inte ärlighet så kommer man inte komma någonstans. Man kan inte ljuga sig till framgång”.

Vendela

Låten är skriven av artisten tillsammans med Douglas Thiele och Birk Frisk, samt att Douglas är personen som producerat. Under hösten kan vi räkna med ytligare några singlar med sångerskan, så håll utkik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011