För den som har TikTok så är Vendela troligen ett namn som du stött på. Där har artistens covers har över 150.000 visningar. Till det har Vendela även skrivit en del låtar till andra artister samt varit gästsångerska till bland annat Nova Myhrman och JHN.

Följ på Apple Music

Men nu är det dags för henne att satsa på sig själv och släppa singeln You don’t even try. Här bjuds vi på en emotionell popballad med en ärlig text som många kan relatera till. Det är vackert arrangerat med ett avskalat piano som sedan får lyftas fram av sångerskans mjuka röst.

”Har man inte ärlighet så kommer man inte komma någonstans. Man kan inte ljuga sig till framgång”.

Vendela

Låten är skriven av artisten tillsammans med Douglas Thiele och Birk Frisk, samt att Douglas är personen som producerat. Under hösten kan vi räkna med ytligare några singlar med sångerskan, så håll utkik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.