Under en orolig barndom var musiken Bailey Kauris trygghet. Passionen för att sjunga och uttrycka sina tankar genom låtskrivande gjorde att hon fann sig själv. Med inspiration från Olivia Rodrigo och Billie Eilish är det berättandet som står i fokus. Genom känslomässiga budskap skapar hon en unik connection med sina lyssnare. På artistens kommande EP har hon samlat alla historier på en plats.

Favoriter Apple Music

En av dessa historier är låten Don’t blame you. Här talar hon om gifta vänskaper och kommer till insikten av att hon inte kan påverka hur saker och ting slutar. Även om Bailey gjorde sitt allt skadade en viss vänskap hennes familj genom drogmissbruk och alkohol. För att rädda sig själv och familjen fanns det inget annat sätt än att bryta den vänskapen. 

Ömsint piano och en stark inlevelse skapar en lyssning som berör på djupet. Kauris röst är skimrande och står som den klarast lysande stjärnan i denna låten. Med vackert reverb och avskala produktion skapar artisten en låt som påminner lite om drivers license men gjord på sitt alldeles egna unika sätt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.