Under en orolig barndom var musiken Bailey Kauris trygghet. Passionen för att sjunga och uttrycka sina tankar genom låtskrivande gjorde att hon fann sig själv. Med inspiration från Olivia Rodrigo och Billie Eilish är det berättandet som står i fokus. Genom känslomässiga budskap skapar hon en unik connection med sina lyssnare. På artistens kommande EP har hon samlat alla historier på en plats.

Popmuzik Lover Patreon

En av dessa historier är låten Don’t blame you. Här talar hon om gifta vänskaper och kommer till insikten av att hon inte kan påverka hur saker och ting slutar. Även om Bailey gjorde sitt allt skadade en viss vänskap hennes familj genom drogmissbruk och alkohol. För att rädda sig själv och familjen fanns det inget annat sätt än att bryta den vänskapen. 

Ömsint piano och en stark inlevelse skapar en lyssning som berör på djupet. Kauris röst är skimrande och står som den klarast lysande stjärnan i denna låten. Med vackert reverb och avskala produktion skapar artisten en låt som påminner lite om drivers license men gjord på sitt alldeles egna unika sätt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011