Omslag

Idag släppte skådespelaren och sångaren Troye Sivan releasedatum och titel på sitt kommande tredje album, som då följer upp Bloom från 2018. Something To Give Each Other heter det och det dimper ner i sin Dolby Atmos-mixning i Apple Music den 13:e Oktober. Lycka!

Svensk Pop Apple Music

Lycka verkar även Troye känna på omslaget när han leende har huvudet mellan benen på en välsvarvad kille. Det känns som Troye med nya albumet vill skapa ett party som håller resten av året.

Om albumet berättar Troye:

”Det här albumet är något jag vill ge dig – en kyss på ett dansgolv, en dejt förvandlad till en helg, en crush, en vinter, en sommar. Fest efter fest, efter fest efter fest. Heartbreak, frihet. Gemenskap, systerskap, vänskap. Allt det.”

Vi fick även första smakprovet från albumet idag i form av singeln Rush, som släpptes tillsammans med en musikvideo.

Rush i sig handlar om att få känna just den den rusningen genom kroppen som endast en älskare kan ge en. Hur den andres rörelse blir som elektricitet.

Med ett läckert klubb-beat, housepiano och manskörer tillsammans med Troyes mjuka, förföriska sång när han sjunger om att han ska få känna the rush av den där andre personen. Det är förföriskt och sexigt. Samtidigt känns produktionen som något Pet Shop Boys hade kunnat släppa i slutet av 90-talet. Lite som albumet Nightlife. Speciellt med körerna, som gör att låten känns som New York City Boy på något sätt. Vilket jag gör att jag gillar detta extra mycket.

Videon till Rush är regisserad av Gordon von Steiner samt koreograferad av Sergio Reis. Det är ett sexigt party Sivan bjuder in oss till, där han dansar och hånglar med vackra människor. Inte direkt safe for work, men garanterat något som kommer att få hormonerna att stiga. Tror inte ens George Michael i sin komma-ut-period skulle våga göra något liknande.

Du får heller inte missa denna intervju med Troye som Travis Mills gjorde för Apple Music. Sköna 20 minuter som du definitivt bör lägga tiden på.

För dig som gillar videor bakom kulisserna, så har du en enminuters-video om arbetet med musikvideon här också.

Troye Sivan

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011