När Grant Knoche kom ut som bisexuell i början av sommaren var hans far den sista i den inre kretsen som han kom ut för. När han skulle berätta skrev Grant låten First hello. En låt som beskriver tankarna om vad andra ska säga om ens sexualitet. Om hur hur han kände något redan när han var 12. Vad hans mor skulle säga och tycka. Om att bygga upp murar kring en för att man inte vågar visa vem man verkligen är.
Men också om att komma ut och hur en tyngd släpper från axlarna. Hur det blir ett första hej som den nya personen man alltid varit.

Nordiska Favoriter

Produktionen är som vanligt när det kommer till Knoche välgjord. Det växlar mellan emotionellt piano till sköna beats samt ett lekfullt Queen-liknande break. Jag gillade detta väldigt mycket och jag blir alltid så imponerad över hur alla (inklusive mig själv) verkar ha haft samma tankar om att komma ut. Hur bra det blev när man väl är där, men hur lång och jobbigt backen upp dit är. När man känner att man är redo. Grant visar att han är redo nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011