Kom i rätt stämning med skön neo soul här i bloggen.
Det är den nederländska kvartetten Dragonfruit som tillsammans med rapparen Kay Slice ger oss singeln Lose my luck.

POPMUZIK LOVER 2

Resultatet mixar sydafrikansk amapiano med soul, hiphop och pop. Det är skönt loungeigt och behagligt med mjuka vokaler. Definitivt en låt för din mer chillade spellista, eller vad säger du?

Om singeln berättar Dragonfruit:

Lose my luck handlar om tanken att du tror att allt gott du får och lyckliga händelser som inträffar beror på en speciell person i ditt liv. En älskare eller vän som korsar din väg och saker och ting plötsligt börjar se ljusare ut.

Det är inte bara kärlek: den här personen är en så bra person att universum verkar ha sin rygg och att vara nära dem gör att deras ljus och lycka sprider sig till dig. Det är vidskepelse som övergår till besatthet. Du gillar det höga de ger dig och du är rädd att förlora dem också innebär att förlora din mojo, din framgång, din tur…”

Låten i sig släpps på samlingen Super-Sonic Family Vol. 2 av Super-Sonic Jazz.

Dragonfruit

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011