Någonstans känns det självklart att Las Vegas-bandet Imagine Dragons gjort ledmotiv till ett spel. Det är precis vad Children of the sky är, ledmotivet till spelet Starfield. Det är härligt dramatiskt och storlaget med en Hans Zimmer-liknande produktion, precis som Imagine Dragons ska vara. Lägg sedan till barnkör i slutet och det är liksom extra allt.

Popmuzik Lover

Bethesda skapade ikoniska spel som vi har spelat under större delen av våra liv, och vi är hedrade över att ha samarbetat om den här låten för Starfield.
Sången, liksom spelet, ställer några av de svåraste frågorna vi möter när människor försöker hitta vår plats i universum.”

Dan Reynolds

Här nedan kan du se den snygga musikvideon av FILFURY och UNTOLD Studios, där vi får följa med på ett visuellt rymdäventyr.

Imagine Dragons

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.