Hampus & Kianoosh är en duo med rötterna i Göteborg. De träffades dock inte förrän de gick på Musikhögskolan Ingesund i Arvika, 26 mil från hemstaden.

Favoriter Apple Music

Först ut för duon var singeln All night long som släpptes i våras och som sedan följdes av Psycho i somras.
Nu inleder de 2023 med singeln Tension. Här bjuds vi på en houselåt med mjuka beats och behaglig svärta över produktionen som ligger under vokalerna. Låtens mix av dans och en mer chillad produktion gör att Tension passar minst lika bra på dansgolvet som hemma i hörlurarna.
Känns som att Hampus & Kianoosh fått till en riktigt bra start på det nya året, eller vad säger du?

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.