Att hitta sig själv sjunger Amethysts om på singeln Bloodline, som också är första smakprovet från duons kommande EP New Moon. Produktionen är härligt drömliknande med mjuka synthar och stämningsfulla gitarrer som svävar ovanför en behaglig trumtakt.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar bandet för bloggen:

”Att leva i övergången från den du brukade vara, till den du är nu efter en betydande livsförändring. Bloodline handlar om resan där du sakta börjar hitta dig själv igen och inser att den gamla du nu är en förstärkt och stärkt version av den person du brukade vara. Och trots utmaningarna och konflikterna med dig själv på vägen, gör du gärna allt igen.”

Om du uppskattar de där drömliknande låtarna, så ska du absolut inte missa singeln Bloodline. Det är ett måste i din spellista vill jag lova.

Amethysts

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.