Att hitta sig själv sjunger Amethysts om på singeln Bloodline, som också är första smakprovet från duons kommande EP New Moon. Produktionen är härligt drömliknande med mjuka synthar och stämningsfulla gitarrer som svävar ovanför en behaglig trumtakt.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar bandet för bloggen:

”Att leva i övergången från den du brukade vara, till den du är nu efter en betydande livsförändring. Bloodline handlar om resan där du sakta börjar hitta dig själv igen och inser att den gamla du nu är en förstärkt och stärkt version av den person du brukade vara. Och trots utmaningarna och konflikterna med dig själv på vägen, gör du gärna allt igen.”

Om du uppskattar de där drömliknande låtarna, så ska du absolut inte missa singeln Bloodline. Det är ett måste i din spellista vill jag lova.

Amethysts

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011