JHN är tillbaka i bloggen! Ännu en gång förgyller han våra öron med sin progressiva house. Med fallenhet för att hitta läckert elektroniska proddar och grymma vokalister är nya singeln Want you to know ytterligare ett bevis på producentens musikaliska talang. Singeln kom till på ett låtskrivarläger tillsammans med vännen Arvid Ångström. Tillsammans ville då två musikskaparna göra något som kändes nostalgiskt och tillbakablickande. Önskan var att att fånga ungdomen och sätta en stämning som kunde träffa flera generationer. Texten är ömsint och innerlige där verserna är något lugnare för att explodera ut i refrängerna. Det storartade droppet gör denna omedelbara dansgolvshit till en perfekt partylåt.

Följ på Apple Music

Under de gångna två åren har JHN släppt över tjugo låtar och samarbetat med stora namn. Hans önskan har och kommer alltid förbli att sammanföra pop med melankolisk house. Framgångsreceptet är att inte låta sig begränsas av någon genre utan se varje låt som ett oskirvet blad. Något många kan inspireras och lära sig av. Som komplement till den aktuella singeln kommer även en remix senare i år. Tills dess håller vi tillgodo med Want you to know i orginal-version.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011