JHN är tillbaka i bloggen! Ännu en gång förgyller han våra öron med sin progressiva house. Med fallenhet för att hitta läckert elektroniska proddar och grymma vokalister är nya singeln Want you to know ytterligare ett bevis på producentens musikaliska talang. Singeln kom till på ett låtskrivarläger tillsammans med vännen Arvid Ångström. Tillsammans ville då två musikskaparna göra något som kändes nostalgiskt och tillbakablickande. Önskan var att att fånga ungdomen och sätta en stämning som kunde träffa flera generationer. Texten är ömsint och innerlige där verserna är något lugnare för att explodera ut i refrängerna. Det storartade droppet gör denna omedelbara dansgolvshit till en perfekt partylåt.

KMR Studios

Under de gångna två åren har JHN släppt över tjugo låtar och samarbetat med stora namn. Hans önskan har och kommer alltid förbli att sammanföra pop med melankolisk house. Framgångsreceptet är att inte låta sig begränsas av någon genre utan se varje låt som ett oskirvet blad. Något många kan inspireras och lära sig av. Som komplement till den aktuella singeln kommer även en remix senare i år. Tills dess håller vi tillgodo med Want you to know i orginal-version.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.