Dags för skön och läcker house från Sydney för att värma upp dagen med.

Nordiska Favoriter

Det är artisten Swaré som med singeln Storm släpper tredje singeln från sin kommande EP. Här bjuds vi på mörk och dansant house som inspirerats av akter så som The Weeknd, Duke Dumont, Discolsure och Majid Jordan. Så jag kan tänka mig att om du uppskattar några av namnen så kommer du även att uppskatta Storm. Jag tyckte i alla fall att det var en läcker klubbhit där synthar och housebeat skapar en läcker atmosfär.

Storm följer upp singlarna No Destiny och If it all falls apart som släpptes tidigare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.