Omslag

Darren Hayes imponerade stort med albumet Homosexual i fjol, hans första sedan Secret Codes and Battleships från 2011. Ett än mer moget och ärligt album av sångaren skulle man kunna säga. Det är en reflektion av livet ur Darrens ögon. Framförallt känslor och kärlek som en öppet homosexuell man idag.

Popmuzik Lover Patreon

Senaste låten från albumet att nu få en musikvideo är Feels like it’s over. En låt som handlar om en relation som håller på att ebba ut. Något som Darren själv bekräftade på sociala medier att hans giftemål med Richard Cullen sedan 17 år tillbaka nyligen kommit till ett avslut. Inte ett dramatiskt sådant, utan livet bara hände och kärleken blev till något annat.

Här är det regissören Andrew Huebscher som visar upp historien av en relation som tynat bort och som visar den ena kvar i de minnen som varit.

Darren Hayes

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011