Omslag

Darren Hayes imponerade stort med albumet Homosexual i fjol, hans första sedan Secret Codes and Battleships från 2011. Ett än mer moget och ärligt album av sångaren skulle man kunna säga. Det är en reflektion av livet ur Darrens ögon. Framförallt känslor och kärlek som en öppet homosexuell man idag.

Popmuzik Lover

Senaste låten från albumet att nu få en musikvideo är Feels like it’s over. En låt som handlar om en relation som håller på att ebba ut. Något som Darren själv bekräftade på sociala medier att hans giftemål med Richard Cullen sedan 17 år tillbaka nyligen kommit till ett avslut. Inte ett dramatiskt sådant, utan livet bara hände och kärleken blev till något annat.

Här är det regissören Andrew Huebscher som visar upp historien av en relation som tynat bort och som visar den ena kvar i de minnen som varit.

Darren Hayes

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.