Mats Ljus och Magnus Sätterström i Uvberget är här aktuella med singeln Ängens blommor dö. Singeln är en betraktelse av en person som bara ser sina egna behov utan att ta hänsyn till sin omgivnings önskemål om trivsel och hänsynstagande.

POPMUZIK LOVER 2

Texten reflekterar också över att ständigt hamna fel i de olika livsvalen, att vara ängsligt rastlös i sin vardag och hur personer i närheten inte vågar säga ifrån och sätta tydliga gränser. När kommunikationen flyger över huvudet. Och när personens tvätt- och diskmaskin släpper ut sina kemikalier på grannens tomt hittar den inre ilskan inget stopp. 

Musiken är skönt medryckande och inspirerad av rivig swamp rock. Slagverken ger en takt som man gärna vill dansa med till och pianot som löper genom låten ger den där extra kryddan till melodin. Även om personen som Uvberget sjunger om är en douche, så blir det väldigt underhållande musik av det hela.

Uvberget

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011