Mats Ljus och Magnus Sätterström i Uvberget är här aktuella med singeln Ängens blommor dö. Singeln är en betraktelse av en person som bara ser sina egna behov utan att ta hänsyn till sin omgivnings önskemål om trivsel och hänsynstagande.

Dolby Atmos

Texten reflekterar också över att ständigt hamna fel i de olika livsvalen, att vara ängsligt rastlös i sin vardag och hur personer i närheten inte vågar säga ifrån och sätta tydliga gränser. När kommunikationen flyger över huvudet. Och när personens tvätt- och diskmaskin släpper ut sina kemikalier på grannens tomt hittar den inre ilskan inget stopp. 

Musiken är skönt medryckande och inspirerad av rivig swamp rock. Slagverken ger en takt som man gärna vill dansa med till och pianot som löper genom låten ger den där extra kryddan till melodin. Även om personen som Uvberget sjunger om är en douche, så blir det väldigt underhållande musik av det hela.

Uvberget

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.