Den fiska popartisten Ida Alex är redo att inta topplistorna och spellistorna med nya singeln Look at me now. En skönt medryckande låt med ögonblicklig melodi och härlig attityd om att sätta sig själv i strålkastarljuset. Något som verkligen passar både låten och det faktum att den ska vara del i en nordisk kampanj för hudvårdsmärket Dermosil.

POPMUZIK LOVER 2

Ida utvecklar:

”Jag tror att, särskilt som kvinnor, många av oss är så vana vid att förringa oss själva och spela små att jag ville skriva en låt som skulle få alla mina lyssnare att känna sig bemyndigad att kliva in i deras makt och gå efter sina galnaste drömmar eftersom vi är definitivt värt det!”

Look at me now är skriven av sångerskan tillsammans med Alisa Raike och Julia Sundberg – Julia var bland annat med och skrev Polens bidrag Solo i Eurovision Song Contest som framfördes av Blanka tidigare i år. För produktionen står Matti Kankkonen och Rainer Pekkinen, som båda även varit med och skrivit låten.

Ida Alex

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011